Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Hui Yixin"'
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 27, Iss 1, Pp 83-90 (2023)
This study investigated the effects of various nitrogen sources (peptone, casein hydrolysate) and inorganic salts (KH2PO4, MgSO4 and NaCl) on the antioxidant activity (specifically, DPPH and superoxide anion scavenging rate), acidity, and pH of pepti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1ae88a1786e045f3a62caf0482f22452
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 21, Iss 2, Pp 11-18 (2017)
The production of functional fermented goat milk with synbiotic have attracted widespread attention recently with the purpose of promoting health. The aim of present study was to investigate the effects of several prebiotics (inulin, fructo-oligosacc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6f0f85e27e5943599ea812c0c5d24c4b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
LWT. 135:110162
A novel wild Lactobacillus plantarum 60 with strong antioxidant activity was isolated from Kefir and identified morphologically and genetically. The goat milk fermented with L60 was characterized with strong DPPH radical scavenging activity, high via
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.