Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Hughes, Jessa"'
Autor:
Elessawy, Fatma M.1 (AUTHOR), Hughes, Jessa2 (AUTHOR), Khazaei, Hamid2,3 (AUTHOR), Vandenberg, Albert2 (AUTHOR), El-Aneed, Anas1 (AUTHOR), Purves, Randy W.1,4 (AUTHOR) randy.purves@usask.ca
Publikováno v:
Metabolomics. Jun2023, Vol. 19 Issue 6, p1-15. 15p.
Autor:
Elessawy, Fatma M., Hughes, Jessa, Khazaei, Hamid, Vandenberg, Albert, El-Aneed, A, Purves, Randy W.
IntroductionFaba bean (Vicia faba L.) flowers are edible and used as garnishes because of their aroma, sweet flavor and attractive colors. Anthocyanins are the common plant pigments that give flowers their vivid colors, whereas non-anthocyanin flavon
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1593::eb279b094f3f90d5a1b88166267e6cca
http://hdl.handle.net/10138/358264
http://hdl.handle.net/10138/358264
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Khazaei, Hamid, Purves, Randy W., Hughes, Jessa, Link, Wolfgang, O'Sullivan, Donal M., Schulman, Alan H., Bjornsdotter, Emilie, Geu-Flores, Fernando, Nadzieja, Marcin, Andersen, Stig U., Stougaard, Jens, Vandenberg, Albert, Stoddard, Frederick L.
Background: Faba bean (Vicia faba L.) seeds are an excellent source of plant-based protein. In spite of the vast nutritional and environmental benefits provided by faba bean cultivation, its use as a food crop has been restricted, primarily due to th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1593::ecb293938be272e88c1d20817d06635a
http://hdl.handle.net/10138/306366
http://hdl.handle.net/10138/306366