Zobrazeno 1 - 10
of 143
pro vyhledávání: '"Hughes, J. E."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
The New Phytologist, 1984 Oct 01. 98(2), 211-219.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/2485148
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Carey-Hughes, J. E. M.1
Publikováno v:
Baltic Security & Defence Review. 2012, Vol. 14 Issue 2, p181-198. 18p. 1 Chart.
Publikováno v:
BMJ: British Medical Journal, 1990 Dec 01. 301(6763), 1277-1277.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/29709705
Publikováno v:
BMJ: British Medical Journal, 1990 Oct . 301(6757), 924-924.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/29709290
Autor:
Scott, Gordon, Livingstone, David W., Jones, Gwynedd, Hughes, J. E., Wallington, I. H., Wallington, M. P., Griffiths, D. D., Lowe, M. D.
Publikováno v:
The British Medical Journal, 1966 Aug . 2(5511), 473-473.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/25408952
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Broadbent, Jeffery R., Cai, H., Larsen, R. L., Hughes, J. E., Welker, D. L., De Carvalho, V. G., Tompkins, T. A., Ardo, Y., Vogensen, F., DeLorentiis, A., Gatti, M., Neviani, E., Steele, J. L.
Publikováno v:
Nutrition, Dietetics, and Food Sciences Faculty Publications
Lactobacillus helveticus CNRZ 32 is recognized for its ability to decrease bitterness and accelerate flavor development in cheese, and has also been shown to release bioactive peptides in milk. Similar capabilities have been documented in other strai
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1459::f2f0546fa3590bcb6ef4d6f0926282e7
https://digitalcommons.usu.edu/nfs_facpub/610
https://digitalcommons.usu.edu/nfs_facpub/610