Zobrazeno 1 - 10
of 398
pro vyhledávání: '"Hugenholtz, J"'
Autor:
Hugenholtz, J., Bekker, M.
Publikováno v:
Our future proteins
Our future proteins. Amsterdam: VU University Press
Our future proteins. Amsterdam: VU University Press
Bacterial biomass from existing industrial fermentation and dedicated side-stream fermentation is a relatively unexplored source of sustainable protein with potential consumer appeal. More efficient processing methods and ‘total use’ business cas
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::837f7ae5257f90675db0c7a8611ef421
https://research.wur.nl/en/publications/bacterial-biomass-for-food-applications-opportunities-and-challen
https://research.wur.nl/en/publications/bacterial-biomass-for-food-applications-opportunities-and-challen
Analyse van potenties van extra eiwitproductie in Nederland via teelt, reststromen en andere bronnen
Autor:
Broeze, J., van der Meer, I.M., Hugenholtz, J., Trindade, L.M., Stroosnijder, S.B., Barbosa, M.B., Wijffels, R.H., Pyett, S.C.
Dit rapport kwantificeert mogelijkheden om de afhankelijkheid van soja-producten import voor veevoer (momenteel ongeveer 1800 kton/j sojaproducten per jaar, met daarin ongeveer 720kton eiwit) te verlagen, op basis van binnenlandse productie, met beho
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::1f26e67b6c7602d1c4c675e30f117746
https://research.wur.nl/en/publications/analyse-van-potenties-van-extra-eiwitproductie-in-nederland-via-t
https://research.wur.nl/en/publications/analyse-van-potenties-van-extra-eiwitproductie-in-nederland-via-t
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lopez de Felipe, F, Hugenholtz, J *
Publikováno v:
In International Dairy Journal 2001 11(1):37-44
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hoefnagel, M.H.N., Starrenberg, M.J.C., Martens, D.E., Hugenholtz, J., Kleerebezem, M., van Swam, I.I., Bongers, R., Westerhoff, H.V., Snoep, J.L.
Publikováno v:
Hoefnagel, M H N, Starrenberg, M J C, Martens, D E, Hugenholtz, J, Kleerebezem, M, van Swam, I I, Bongers, R, Westerhoff, H V & Snoep, J L 2002, ' Metabolic engineering of lactic acid bacteria, the combined approach: kinetic modeling, metabolic control and experimental analysis. ', Microbiology, vol. 148, pp. 1003-1013 . https://doi.org/10.1099/00221287-148-4-1003
Microbiology, 148, 1003-1013. Microbiology Society
Microbiology, 148, 1003-1013. Microbiology Society
Publikováno v:
Hoefnagel, M H N, van der Burgt, A, Martens, D E, Hugenholtz, J & Snoep, J L 2002, ' Time dependent responses of glycolytic intermediates in a detailed glycolytic model of Lactococcus lactis during glucose run-out experiments. ', Molecular Biology Reports, vol. 29, pp. 157-162 . https://doi.org/10.1023/A:1020313409954
Molecular Biology Reports, 29, 157-162. Springer Netherlands
Molecular Biology Reports, 29, 157-162. Springer Netherlands
Glucose addition and subsequent run-out experiments were compared to simulations with a detailed glycolytic model of Lactococcus lactis. The model was constructed largely on bases of enzyme kinetic data taken from literature and not adjusted for the