Zobrazeno 1 - 10
of 214
pro vyhledávání: '"Huebbe, Patricia"'
Autor:
Huebbe, Patricia1 huebbe@foodsci.uni-kiel.de, Bilke, Stephanie2, Rueter, Johanna1, Schloesser, Anke1, Campbel, Graeme3, Glüer, Claus-C.3, Lucius, Ralph4, Röcken, Christoph5, Tholey, Andreas2, Rimbach, Gerald1 rimbach@foodsci.uni-kiel.de
Publikováno v:
Aging & Disease. Feb2024, Vol. 15 Issue 1, p259-281. 23p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Post, Adrian, Kremer, Daan, Groothof, Dion, Seidel, Ulrike, Huebbe, Patricia, Franssen, Casper F M, Kema, Ido P, Lüersen, Kai, Rimbach, Gerald, Bakker, Stephan J L
Publikováno v:
Nephrology Dialysis Transplantation; Aug2023, Vol. 38 Issue 8, p1867-1879, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
R-α lipoic acid γ-cyclodextrin complex increases energy expenditure: A 4-month feeding study in mice
Autor:
Nikolai, Sibylle, Huebbe, Patricia, Metges, Cornelia C., Schloesser, Anke, Dose, Janina, Ikuta, Naoko, Terao, Keiji, Matsugo, Seiichi, Rimbach, Gerald
Publikováno v:
In Nutrition February 2014 30(2):228-233