Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Huat, J. T. Y."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ranasinghe, R. A. S. S., Satharasinghe, D. A., Anwarama, P. S, Parakatawella, P. M. S. D. K., Jayasooriya, L. J. P. A. P., Ranasinghe, R. M. S. B. K., Rajapakse, R. P. V. J., Huat, J. T. Y., Rukayadi, Y., Nakaguchi, Y., Nishibuchi, M., Radu, S., Premarathne, J. M. K. J. K.
Publikováno v:
Journal of Food Quality; 8/30/2022, p1-10, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Premarathne, J. M. K. J. K., Thung, T. Y., Chia Yeung New, Huat, J. T. Y., Basri, D. F., Rukayadi, Y., Nakaguchi, Y., Nishibuchi, M., Son, R.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::279a617c1b868c8dd5ebbfa033e6b9c0
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-85020532364&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-85020532364&partnerID=MN8TOARS