Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Huang Zhangbao"'
Publikováno v:
In Fuel 15 August 2024 370
Autor:
Su Weiqiang, Liu Yeqiang, Li Changbao, Fang Weikuan, Qiu Wenwu, Wang Xiaomei, Cai Zhaoyan, Ming Xin, Zhijiang Wu, Dong Long, Huang Zhangbao, Ren Hui
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 68:12096-12106
Passion fruit (Passiflora edulis Sims) can be divided into yellow and purple varieties. However, information about coloration and fruit quality between the two varieties is limited. To reveal the underlying mechanism of color formation in this fruit,
Autor:
Liu Yeqiang, Cai Zhaoyan, Li Changbao, Dong Long, Qiu Wenwu, Huang Zhangbao, Wang Xiao-Mei, Su Weiqiang, Fang Weikuan, Jian Qiao
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 185, p 03026 (2020)
Wampee is one of the characteristic fruits in southern China, and its brittle and thin skin can easily be damaged. In this study, principal components analysis (PCA) and minimum noise fraction (MNF) analysis were carried out on the two wampee varieti
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.