Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Huang Shuangxia"'
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids January 2025 158
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 15 December 2024 346
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2024 62
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2023 7
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids June 2022 127
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biochemical and Biophysical Research Communications. 523:651-657
Non-digestible oligosaccharides have wide food industrial applications as dietary fibers and prebiotics. The aim of this study is to realize the effective biosynthesis of isomalto-oligosaccharides (IMOs) and reduce the production of by-product dextra
Publikováno v:
Biochemical and Biophysical Research Communications. 523:573-579
The applications of dextran depend not only on the molecular weight but also on the types and number of branches. In this study, dextran generated from Leuconostoc mesenteroides (L.M.CICC-20724) was characterized by fourier-transform infrared spectru
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.