Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Huang, Heqiang"'
Autor:
Chen, Junzhou, Huang, Heqiang, Zhang, Ronghui, Lyu, Nengchao, Guo, Yanyong, Dai, Hong-Ning, Yan, Hong
Ensuring safety in both autonomous driving and advanced driver-assistance systems (ADAS) depends critically on the efficient deployment of traffic sign recognition technology. While current methods show effectiveness, they often compromise between sp
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2410.17144
Autor:
Chen, Junzhou, Zhang, Zirui, Yu, Jing, Huang, Heqiang, Zhang, Ronghui, Xu, Xuemiao, Sheng, Bin, Yan, Hong
Driver distraction remains a leading cause of traffic accidents, posing a critical threat to road safety globally. As intelligent transportation systems evolve, accurate and real-time identification of driver distraction has become essential. However
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2409.05587
Autor:
Liang, Feng, Zhong, Zhiming, Ma, Muyan, Hao, Jing, Ma, Ping, Wu, Jing, Huang, Heqiang, Che, Fuhong, Wu, Qun, Xu, Yan
Publikováno v:
In Food Bioscience June 2024 59
Publikováno v:
In LWT 1 November 2022 169
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 10 (2019)
Frontiers in Microbiology
Frontiers in Microbiology
Raw material is important for flavors in fermented foods. Here, the effect of hulless barley on the microbiota in Chinese liquor was studied using two main cultivars (heilaoya and dulihuang). Six genera (Lactobacillus, Saccharomyces, Komagataella, As
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.