Zobrazeno 1 - 10
of 82
pro vyhledávání: '"Hu Shengdi"'
Autor:
Zhu, Zhengpeng, Gu, Changsong, Hu, Shengdi, Li, Bin, Huang, Lirong, Zhang, Shuai, Yin, Jingdong
Publikováno v:
In Livestock Science December 2020 242
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition October 2014 144(10):1540-1548
Autor:
Li, Guoqiang, Ci, Weimin, Karmakar, Subhradip, Chen, Ke, Dhar, Ruby, Fan, Zhixiang, Guo, Zhongqiang, Zhang, Jing, Ke, Yuwen, Wang, Lu, Zhuang, Min, Hu, Shengdi, Li, Xuesong, Zhou, Liqun, Li, Xianghong, Calabrese, Matthew F., Watson, Edmond R., Prasad, Sandip M., Rinker-Schaeffer, Carrie, Eggener, Scott E., Stricker, Thomas, Tian, Yong, Schulman, Brenda A., Liu, Jiang, White, Kevin P.
Publikováno v:
In Cancer Cell 14 April 2014 25(4):455-468
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wu Yueming, Sha An, Hu Shengdi, Aoran Zhang, Zhengpeng Zhu, Changsong Gu, Zhao Min, Zunzhou Lv, Wang Zhengguo, Yan Lei, Yutao Zhu
Publikováno v:
Archives of Animal Nutrition. 73:324-337
This experiment was conducted to evaluate the effects of different sources and levels of trace elements on growth performance, carcass composition and mineral excretion levels of broilers. In a completely randomised experimental design, 900 one-day-o
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of animal physiology and animal nutritionREFERENCES. 104(5)
This study was designed to evaluate the effects of guanidinoacetic acid (GAA) on growth performance, carcass characteristics, meat and muscle fibre traits of growing-finishing gilts. 300 female PIC pigs were randomly divided (30.10 ± 2.94 kg) into 2