Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"Hu, Yongdan"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 6, Pp 153-163 (2024)
In this study, glycerin was used instead of traditional solvents such as methanol in combination with ultrasonic treatment for the high-efficiency extraction of multiple chemical components from tea. Furthermore, a quantitative analytical method for
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1cc2ddec5490410f8f43500722bebd78
Autor:
Hu, Yongdan
Upconversion coefficients in a new high-concentration erbium-doped tellurite glass were obtained a schematic study of experiments and modeling. The upconversion coefficient for ⁴I₁₃/₂ + ⁴I₁₃/₂ → ⁴I₉/₂ + ⁴I₁₅/₂ is found
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10150/279804
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 May 2022 377
Publikováno v:
In Sensors and Actuators: B. Chemical 15 June 2021 337
Autor:
Qin, Zhiwei, Xiang, Xinran, Xue, Liang, Cai, Weicheng, Gao, Junshan, Yang, Jiale, Liang, Yanhui, Wang, Linping, Chen, Moutong, Pang, Rui, Li, Ying, Zhang, Jumei, Hu, Yongdan, Wu, Qingping
Publikováno v:
In Microchemical Journal May 2021 164
Autor:
Cai, Fang, Ren, Fandong, Zhang, Yunmei, Ding, Xiaoxue, Fu, Guanghui, Ren, Dabing, Yang, Lijuan, Chen, Ning, Shang, Ying, Hu, Yongdan, Yi, Lunzhao, Zhang, Hong
Publikováno v:
In Journal of Chromatography B 15 April 2021 1169
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wang Jintao, Wang Shaomei, Lou Huaqiao, Li Yan, Xiong Qian, Shang Ying, Ren Dabing, Hu Yongdan, Yi Lunzhao
Publikováno v:
Journal of Chinese Institute of Food Science & Technology; Dec2023, Vol. 23 Issue 12, p281-288, 8p
Publikováno v:
Science, 1997 Aug . 277(5330), 1287-1289.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/2892497
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.