Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"Hu, Qinglan"'
Publikováno v:
In European Journal of Medicinal Chemistry 5 April 2024 269
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chua, Jacqueline1,2,3 (AUTHOR), Hu, Qinglan1,3 (AUTHOR), Ke, Mengyuan1,3 (AUTHOR), Tan, Bingyao1,3,4 (AUTHOR), Hong, Jimmy1 (AUTHOR), Yao, Xinwen1,3,4 (AUTHOR), Hilal, Saima5,6,7 (AUTHOR), Venketasubramanian, Narayanaswamy5,8 (AUTHOR), Garhöfer, Gerhard9 (AUTHOR), Cheung, Carol Y.10 (AUTHOR), Wong, Tien Yin1,2 (AUTHOR), Chen, Christopher Li-Hsian5 (AUTHOR), Schmetterer, Leopold1,2,3,4,9,11,12 (AUTHOR) leopold.schmetterer@seri.com.sg
Publikováno v:
Alzheimer's Research & Therapy. 12/4/2020, Vol. 12 Issue 1, p1-13. 13p.
Publikováno v:
Cereal Research Communications; Sep2023, Vol. 51 Issue 3, p773-784, 12p
[Objectives] To explore the effects of single application of chemical fertilizers on soil carbon fixation capacity and soil fertility under plastic film mulching conditions in eastern Qinghai, and to provide a theoretical basis for realizing the sust
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::5959996dfb990e33dc4e71336978028b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the Science of Food and Agriculture. 98:1437-1443
BACKGROUND Glass transition temperature (Tg ) and food moisture content are closely related, especially in foods with a high moisture content, such as surimi products. In order to improve storage condition and maintain food quality, the influence of
Autor:
Zheng, Feihui, Chua, Jacqueline, Ke, Mengyuan, Tan, Bingyao, Yu, Marco, Hu, Qinglan, Cheung, Chui Ming Gemmy, Ang, Marcus, Lee, Shu Yen, Wong, Tien Yin, Schmetterer, Leopold, Wong, Chee Wai, Hoang, Quan V
Publikováno v:
British Journal of Ophthalmology; 2022, Vol. 106 Issue: 5 p681-688, 8p