Zobrazeno 1 - 10
of 283
pro vyhledávání: '"Hu, Peisong"'
Autor:
Dong, Nannan, Jiao, Guiai, Cao, Ruijie, Li, Sanfeng, Zhao, Shaolu, Duan, Yingqing, Ma, Liuyang, Li, Xinwei, Lu, Feifei, Wang, Hong, Wang, Shiwen, Shao, Gaoneng, Sheng, Zhonghua, Hu, Shikai, Tang, Shaoqing, Wei, Xiangjin, Hu, Peisong
Publikováno v:
In Plant Communications 8 July 2024 5(7)
Autor:
Zhu, Mingdong, Zhang, Meng, Huang, Kunyong, Lu, Feifei, Wang, Hong, Zhao, Shaolu, Yu, Yinghong, Tang, Shaoqing, Wu, Haining, Hu, Peisong, Wei, Xiangjin
Publikováno v:
In The Crop Journal June 2024 12(3):688-697
Autor:
Hu Peisong, Wang Xiaojun, Xie Linghong, Zhang Lin, Huang Shengnan, Han Xinru, Wang Guogang, Hu Xiangdong
Publikováno v:
中国工程科学, Vol 25, Iss 4, Pp 101-108 (2023)
China’s food system is transforming from providing adequate and safe food to supplying nutritious and healthy food as the country develops into a new stage of comprehensive modernization. To be green and low-carbon has become the global consensus r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b01450f7f69545298864e0531c978567
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Rice Science, Vol 29, Iss 6, Pp 577-588 (2022)
Rice grain chalkiness is an important characteristic, but the difference between chalky and translucent parts in grains is still unclear. Here, we investigated the differences of flour made from the chalky or translucent part of rice grains in three
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/019eb4c7d76a45a39b8900c5b2600ff1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.