Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"Hu, Bokai"'
Large language models (LLMs), built on decoder-only transformers, excel in natural language generation and adapt to diverse tasks using zero-shot and few-shot prompting. However, these prompting methods often struggle on natural language understandin
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2410.11020
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 40, Iss 6, Pp 164-169 (2024)
[Objective] This study aimed to investigate the chemical constituents of walnut leaves. [Methods] The volatile components of walnut leaves were analyzed by head-space solid micro-extraction and coupled with GC-MS. The chemical composition of ethanol
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/48281b6a33d64cd985e4c83b87b0a429
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis September 2024 133
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Huang, Yanpei, Zhou, Ying, Liu, Yuanyuan, Wan, Jing, Hu, Ping, Liu, Linggao, Li, Mingming, Zhou, Yeling, Gu, Sha, Chen, Dan, Hu, Bokai, Hu, Ke, Zhu, Qiujin
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 March 2023 17
Autor:
Liu, Linggao, Zhou, Ying, Wan, Jing, Zhu, Qiujin, Bi, Shenghui, Zhou, Yeling, Gu, Sha, Chen, Dan, Huang, Yanpei, Hu, Bokai
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 October 2022 15
Publikováno v:
In Food Bioscience October 2022 49
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Bioscience; October 2022, Vol. 49 Issue: 1