Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Hu, Benlun"'
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 48, Iss 10, Pp 81-86 (2023)
旨在为炸制鱼饼中晚期糖基化终末产物(AGEs)含量的控制提供理论依据和参考,以冷冻鲢鱼糜为原料制作鱼饼,通过分析连续炸制过程中(每3 h炸制1次)鱼饼中AGEs的生成与其理化指标和油
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a886abd83f9d4e45a370074dfccfecf8
Autor:
Luo, Xiaoyu, Hu, Benlun, Jia, Caihua, Liu, Ru, Rong, Jianhua, Zhao, Siming, Niu, Meng, Xu, Yan, Yin, Tao, You, Juan
Publikováno v:
In Food Research International March 2024 179
Autor:
Mo, Jiao, Zhao, Yuanyuan, Wu, Runlin, Hu, Benlun, Jia, Caihua, Rong, Jianhua, Liu, Ru, Zhao, Siming
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 October 2023 19
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 March 2023 17
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
China Oils & Fats; 2023, Vol. 48 Issue 10, p81-86, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
China Oils & Fats; Jan2022, Vol. 47 Issue 1, p119-125, 7p