Zobrazeno 1 - 10
of 55
pro vyhledávání: '"Hruškar M"'
Publikováno v:
In Talanta 2010 81(1):398-403
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Šarić, G., Marković, K., Nikola Major, Krpan, M., Uršulin-Trstenjak, N., Hruškar, M., Vahčić, N.
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 50, Iss 4, Pp 434-441 (2012)
Scopus-Elsevier
Scopus-Elsevier
Total flavonoid and total phenolic content were studied in acacia and multifloral honey for 12 months in 6-month intervals. DPPH (1, 1-diphenyl 2-picrylhydrazyl) and FRAP (ferric reducing antioxidant power) methods were used to determine total antiox
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.