Zobrazeno 1 - 10
of 127
pro vyhledávání: '"Hribar Janez"'
Publikováno v:
Archives of Biological Sciences, Vol 67, Iss 2, Pp 647-653 (2015)
The objective of the present study was to determine the composition of fatty acids in leaves of nine chicory cultivars (Cichorium intybus L.). The growing practice followed the traditional forcing method of developed roots in a peat to obtain new
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0a512fcb830b42f9ac8f7a0d27e9d15e
Autor:
Bosiljkov, Tomislav, Dujmić, Filip, Cvjetko Bubalo, Marina, Hribar, Janez, Vidrih, Rajko, Brnčić, Mladen, Zlatic, Emil, Radojčić Redovniković, Ivana, Jokić, Stela
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing March 2017 102:195-203
Autor:
Zlatić, Emil, Zadnik, Vesna, Fellman, John, Demšar, Lea, Hribar, Janez, Čejić, Željko, Vidrih, Rajko
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology July 2016 117:71-80
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 17 December 2014 180:1-5
Publikováno v:
Croatian Journal of Food Science & Technology. 2018, Vol. 10 Issue 1, p112-117. 6p.
Autor:
Pilizota, Vlasta1, Hribar, Janez2
Publikováno v:
Food Technology & Biotechnology. Jan-Mar2020, Vol. 58 Issue 1, p98-100. 3p.
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 2006 107(2):155-163
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kokalj, Doris1, Hribar, Janez1, Cigić, Blaž1 doriskokalj@gmail.com, Zlatić, Emil2, Demšar, Lea1, Sinkovič, Lovro1, Šircelj, Helena3, Bizjak, Grega4, Vidrih, Rajko1
Publikováno v:
Food Technology & Biotechnology. 2016, Vol. 54 Issue 2, p228-235. 8p.
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences. 2014, Vol. 32 Issue 1, p10-15. 6p.