Zobrazeno 1 - 10
of 119
pro vyhledávání: '"Hreinsson J"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Frändemark, Åsa, Törnblom, Hans, Hreinsson, J. hann P. ll, Andresen, Viola, Benninga, Marc A., Corazziari, Enrico S., Fukudo, Shin, Mulak, Agata, Santos, Javier, Sperber, Ami D., Bangdiwala, Shrikant I., Palsson, Olafur S., Simrén, Magnus
Publikováno v:
Frändemark, Å, Törnblom, H, Hreinsson, J H P L, Andresen, V, Benninga, M A, Corazziari, E S, Fukudo, S, Mulak, A, Santos, J, Sperber, A D, Bangdiwala, S I, Palsson, O S & Simrén, M 2023, ' Work productivity and activity impairment in disorders of gut-brain interaction : Data from the Rome Foundation Global Epidemiology Study ', United European Gastroenterology Journal, vol. 11, no. 6, pp. 503-513 . https://doi.org/10.1002/ueg2.12425
Background: Disorders of Gut-Brain Interaction (DGBI) are highly prevalent worldwide, but their effect on work productivity has not gained much attention. Aims and Methods: We aimed to compare work productivity and activity impairment (WPAI) in perso
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10172::42e32666bf7dd25f7b19884ca4bd703e
https://research.vumc.nl/en/publications/06a00ae6-12c8-4173-b224-b3996455a00f
https://research.vumc.nl/en/publications/06a00ae6-12c8-4173-b224-b3996455a00f
Publikováno v:
Scandinavian Journal of Gastroenterology; Dec2023, Vol. 58 Issue 12, p1523-1533, 11p
Autor:
Colomier, Esther, Melchior, Chlo��, Algera, Joost P., Hreinsson, J��hann P., St��rsrud, Stine, T��rnblom, Hans, Van Oudenhove, Lukas, Palsson, Olafur S., Bangdiwala, Shrikant I., Sperber, Ami D., Tack, Jan, Simr��n, Magnus
Additional file 1: Figure S1. The frequency of having other GI symptoms is associated with having meal-related abdominal pain more frequently (Unadjusted multivariable regression model). Mixed ordinal regression models with frequency of meal-related
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6ab67071ba8e35b99a81ccb4a8db65b0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Alimentary Pharmacology & Therapeutics. Jan2014, Vol. 39 Issue 1, p77-84. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.