Zobrazeno 1 - 10
of 215
pro vyhledávání: '"Hplc pad"'
Publikováno v:
Applied Water Science, Vol 13, Iss 7, Pp 1-18 (2023)
Abstract The annual growth rate of pharmaceutical industry in Pakistan is 10% and is continuously expanding to fulfill the increasing demand of the rapidly growing population. But inability of the pharmaceutical sector to comply with the environmenta
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ac9f17d865b340cf850151f8e49bc42d
Extraction and Natural Cotton Dyeing of Valonia Oak and Anatolian Buckthorn by Microwave Irradiation
Publikováno v:
Journal of Natural Fibers, Vol 19, Iss 1, Pp 159-172 (2022)
In this work, organic cotton fabrics were dyed using Rhamnus petiolaris Boiss, Quercus ithaburansis Decaisne, and Quercus ithaburansis Decaisne + Rhamnus petiolaris Boiss by microwave irradiation and conventional dyeing methods. They were used in equ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b2b7cac8a7aa4bcf9cadcd56b4aef724
Autor:
Miguel Baltazar, David Oppolzer, Ana Carvalho, Irene Gouvinhas, Luis Ferreira, Ana Barros, José Lima-Brito
Publikováno v:
Plants, Vol 12, Iss 2, p 240 (2023)
Seed hydropriming or nutripriming has been used for wheat biofortification. Previously, the untreated S1 offspring of bread wheat S0 seeds hydro- and nutriprimed with FeSO4.7H2O and/or ZnSO4.7H2O showed improved yield relative to the offspring of unt
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2dcc942ede8943a38039dfc65a43f273
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jose Manuel Silvan, Esperanza Guerrero-Hurtado, Alba Gutiérrez-Docio, Teresa Alarcón-Cavero, Marin Prodanov, Adolfo J. Martinez-Rodriguez
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 10, Iss 12, p 2030 (2021)
Helicobacter pylori (H. pylori) is one of the major human pathogens and the main cause of pathological damages that can progress from chronic gastritis to gastric cancer. During the colonization of gastric mucosa, this bacterium provokes a strong inf
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/75612cd706fd4c6ab88f7f823ed61ccc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ingars Reinholds, Janis Rusko, Iveta Pugajeva, Zane Berzina, Martins Jansons, Olga Kirilina-Gutmane, Kristina Tihomirova, Vadims Bartkevics
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 1, p 93 (2020)
The occurrence and dietary exposure assessment of 16 mycotoxins, 6 biogenic amines (BAs), and 13 metallic elements in blue-veined cheeses (n = 46) is reported. Co-occurrence of mycophenolic acid (≤599 µg·kg−1) with roquefortine C (≤5454 µg·
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/56f758e5d3a8484bb0082b4788c3ef0c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marisol Villalva, Jose Manuel Silvan, Esperanza Guerrero-Hurtado, Alba Gutierrez-Docio, Joaquín Navarro del Hierro, Teresa Alarcón-Cavero, Marin Prodanov, Diana Martin, Adolfo J. Martinez-Rodriguez
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Foods; Volume 11; Issue 13; Pages: 1832
instname
Foods; Volume 11; Issue 13; Pages: 1832
This article belongs to the Special Issue Innovative Research on Food Bioactive Compounds Using In Vitro Digestion Models.
The aim of this work was to evaluate the influence of in vitro gastric digestion of two olive leaf extracts (E1 and E2) on
The aim of this work was to evaluate the influence of in vitro gastric digestion of two olive leaf extracts (E1 and E2) on
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::58b6bdb57d17758568eb8f96cddc77b8
https://doi.org/10.3390/foods11131832
https://doi.org/10.3390/foods11131832
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.