Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"Hozbor, M. C."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Solimeno, Diego Adrián1 diegosolimeno@hotmail.com, Yurkievich, Gonzalo Julián2
Publikováno v:
Geograficando. Nov2020, Vol. 16 Issue 2, p1-14. 14p.
Autor:
Zhang, Xin1, Wang, Huhu2, Li, Xuan1, Sun, Yangying1, Pan, Daodong1, Wang, Ying1, Cao, Jinxuan1 caojinxuan@nbu.edu.cn
Publikováno v:
Animal Science Journal. Mar2019, Vol. 90 Issue 3, p435-444. 10p.
Autor:
López-Figueroa, Natalia B, Walters, Tina L, Laureano-Rosario, Abdiel E, DiGeronimo, Sebastian P, Hallock, Pamela, Frischer, Marc E, Rodríguez-Santiago, Áurea E, Gibson, Deidre M
Publikováno v:
Journal of Plankton Research; Mar/Apr2023, Vol. 45 Issue 2, p312-324, 13p
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2017 Supplement, Vol. 20, pS1053-S1064. 12p. 1 Diagram, 3 Charts, 4 Graphs.
Autor:
Fuentes‐Amaya, Luisa Fernanda1,2, Munyard, Steve3, Fernandez‐Piquer, Judith4, Howieson, Janet1
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. May2016, Vol. 4 Issue 3, p479-489. 11p.
Publikováno v:
Journal of Aquatic Food Product Technology; 2021, Vol. 30 Issue 10, p1315-1329, 15p
Autor:
Ünal Şengör, Gülgün F.1 sengor@istanbul.edu.tr, Balaban, Murat O.2, Ceylan, Zafer1, Doğruyol, Hande1
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Feb2018, Vol. 42 Issue 2, p1-1. 10p.