Zobrazeno 1 - 10
of 113
pro vyhledávání: '"Howell, Nazlin K"'
Publikováno v:
Food Reviews International. 2023, Vol. 39 Issue 2, p1063-1085. 23p. 1 Diagram, 4 Charts.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids December 2018 85:311-320
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids March 2015 45:83-92
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids January 2013 30(1):143-151
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids 2007 21(7):1144-1152
Autor:
Intarasirisawat, Rossawan, Benjakul, Soottawat, Visessanguan, Wonnop, Prodpran, Thummanoon, Tanaka, Munehiko, Howell, Nazlin K.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids 2007 21(4):537-544
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology 2006 44(8):1385-1392