Zobrazeno 1 - 10
of 49
pro vyhledávání: '"Howell, NK"'
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology. 22:145-151
Composition and properties of fresh bigeye snapper fish (Priacanthus hamrur) mince has been investigated. The protein content of fish mince was 16.71g/100g mince. Amino acid analysis revealed high proportion of glutamic acid, alanine, lysine and leuc
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______305::efeb2e8f02dcc9ad092429bfd5320332
https://surrey.eprints-hosting.org/806549/
https://surrey.eprints-hosting.org/806549/
Autor:
Nandutu, AM, Howell, NK
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition and Development; Vol 9, No 4 (2009)
Sweet potato based infant food was developed according to micro-diet database program, 2000, Down lee Systems Limited. Two sweet potato based recipes were formulated and their nutritional properties and digestibility measured using standard analytica
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.