Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"Howell, N. K."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Gelatin extracted from the skin of the flying gurnard (Dactylopterus volitans L,) was characterised and its interaction with cassava starch mixtures of different ratio concentrations was investigated by rheology and differential scanning calorimetry
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______305::fa930cf6a7f53f85aa53d3d9c0004c7b
https://surrey.eprints-hosting.org/2613/
https://surrey.eprints-hosting.org/2613/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Food Research Journal; 2014, Vol. 21 Issue 1, p317-324, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Oct2001, Vol. 36 Issue 7, p741-747, 7p, 6 Black and White Photographs, 2 Charts, 4 Graphs
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; May1999, Vol. 79 Issue 6, p879-885, 7p