Zobrazeno 1 - 10
of 155
pro vyhledávání: '"Hovav, Ran"'
Autor:
Udall, Joshua, Flagel, Lex, Cheung, Foo, Woodward, Andrew, Hovav, Ran, Rapp, Ryan, Swanson, Jordan, Lee, Jinsuk, Gingle, Alan, Nettleton, Dan, Town, Christopher, Chen, Z. J., Wendel, Jonathan
BACKGROUND:Microarrays offer a powerful tool for diverse applications plant biology and crop improvement. Recently, two comprehensive assemblies of cotton ESTs were constructed based on three Gossypium species. Using these assemblies as templates, we
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10150/610000
http://arizona.openrepository.com/arizona/handle/10150/610000
http://arizona.openrepository.com/arizona/handle/10150/610000
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Haj Yahia, Soad, Machnes-Maayan, Diti *, Frizinsky, Shirly *, Maoz-Segal, Ramit *, Offenganden, Irena *, Kenett, Ron S., Agmon-Levin, Nancy *, Hovav, Ran, Kidon, Mona I. *
Publikováno v:
In Annals of Allergy, Asthma & Immunology September 2022 129(3):347-353
Autor:
Cohen, Casey G., Levy, Yael, Toscano-Rivero, Diana, Manasherova, Ekaterina, Agmon-Levin, Nancy, Kenett, Ron S., Jean-Claude, Bertrand J., Mazer, Bruce D., Hovav, Ran, Kidon, Mona I.
Publikováno v:
Frontiers in Allergy; 2024, p1-9, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food & Nutrition Research. 2020, Vol. 64, p1-12. 12p.
Autor:
Bimro, Elise Taieb1, Hovav, Ran2, Nyska, Abraham3, Glazer, Tal Assa1, Madar, Zecharia1 zecharia.madar@mail.huji.ac.il
Publikováno v:
Food & Nutrition Research. 2020, Vol. 64, p1-21. 21p.