Zobrazeno 1 - 10
of 98
pro vyhledávání: '"Houtman J"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Clinical & Experimental Allergy. Feb2004, Vol. 34 Issue 2, p227-233. 7p.
Publikováno v:
Joint-Meeting of the German Society for Neuropathology and Neuroanatomy (DGNN) and the Scandinavian Neuropathological Society (SNS); 20160922-20160924; Hamburg; DOC16dgnnNI6 /20160914/
Introduction: Alzheimer’s disease (AD) is the most common neurodegenerative disorder, hallmarked by extracellular amyloid plaques (composed of amyloid-beta (Abeta) peptide), neurofibrillary tangles, neuroinflammation and neurodegeneration. The amyl
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a59bf66d8678c9b73ddea565c28badd7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
60th Annual Meeting of the German Society for Neuropathology and Neuroanatomy (DGNN); 20150826-20150828; Berlin; DOC15dgnnP12 /20150825/
Alzheimer’s disease (AD) pathology is characterized by aggregated β amyloid (Aβ) proteins, neurofibrillary tangles consisting of hyperphosphorylated tau protein and, ultimately, a loss of neurons. Autophagy (macro-autophagy) is a crucial cell sur
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::80a10b60446ad103d79903d1000cc337
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Snels, J.C.M.A., Klein Gebbink, S.A., van den Boogaard, K., Delahay, E., Borgijink, J., van den Heuvel, E., Houtman, J., Kleeven, N., Koenders, L., Saris, A., Steeghs, V.
Het Leger des Heils wil meer aandacht voor eten. Het wil voedselverspilling tegengaan door reststromen voedsel uit de voedselindustrie te gebruiken bij de productie van warme maaltijden en waar mogelijk de kwaliteit en beleving van maaltijden verbete
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::6b24f9e843fa993296723f211aad2a93
https://research.wur.nl/en/publications/smakelijk-eten-aandacht-voor-eten-bij-het-leger-des-heils
https://research.wur.nl/en/publications/smakelijk-eten-aandacht-voor-eten-bij-het-leger-des-heils