Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"Houssou B"'
Publikováno v:
In Food Research International January 2015 67:223-229
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fameau, Anne-Laure, Saint-Jalmes, Arnaud, Cousin, Fabrice, Houssou, B��r��nice Houinsou, Bou��, Fran��ois, Novales, Bruno, Navailles, Laurence, Nallet, Fr��d��ric, Gaillard, C��dric, Douliez., Jean-Paul
Ultrastable foams with an optimal foamability have been obtained using hydroxyl fatty acids tubes. The stabilization results from the adsorption of monomers at the air-water interface preventing coalescence and coarsening and from the presence of tub
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1db4ae51865aeeb9efb7007fa291e275
http://arxiv.org/abs/1210.5696
http://arxiv.org/abs/1210.5696
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.