Zobrazeno 1 - 10
of 86
pro vyhledávání: '"Houshmand, H."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Value in Health December 2022 25(12) Supplement:S87-S88
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kianersi, Farahnaz, Dehghan Madiseh, S., Khalfeh Nilsaz, M., Jahani, N., Sabazalizadeh, S., Eskandari, Gh.R., Houshmand, H., Mortezavizadeh, S.A.
Publikováno v:
Iranian Fisheries Science Research Institute
Azadegan aquaculture site is located 25 km south of Ahvaz in southern of Khuzestan plain. Primary study of Azadegan aquaculture site was done in 1992 with the aim of developing feasibility of warm water aquaculture and the second phase was done in 19
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______229::e9daf76255472ba8fb79bc19ba860c28
https://hdl.handle.net/1834/40221
https://hdl.handle.net/1834/40221
Autor:
Ahangarzadeh, Mina, Houshmand, H., Seyed Mortezaei, S.R., Afsharnasab, M., Mohammadi doust, M., Soleimani, J., Souri, M.
Effects of S. cerevisiae on immune parameters of the L. vannamei after 14 days of S .cerevisiae feeding were evaluated in this study. For this purpose a total of 300 pieces of shrimp with an average weight of 30 to 35 grams were selected from a pool
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______229::4f6b78845bbdf08703262b1418c15159
https://hdl.handle.net/1834/13759
https://hdl.handle.net/1834/13759
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.