Zobrazeno 1 - 10
of 59
pro vyhledávání: '"Household consumption and expenditure surveys"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Advances in nutrition (Bethesda, Md.), vol 13, iss 3
Adv Nutr
Adv Nutr
The lack of nationally representative, individual-level dietary intake data has led researchers to increasingly turn to household-level data on food acquisitions and/or consumption to inform the design of food-fortification programs in low- and middl
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e431cb19296246a98c75dd984f6bb5a6
https://escholarship.org/uc/item/0pz91339
https://escholarship.org/uc/item/0pz91339
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Security. 11:1029-1049
The Food Consumption Score (FCS), a food frequency indicator developed by the World Food Programme (WFP) that aims to capture both diet quantity and quality of household food consumption, has been validated only against calorie intake in a limited nu
Autor:
Ana Moltedo, Sofía Jiménez, Estefania Custodio, Talent Manyani, Maria Priscila Ramos, Cristina Álvarez-Sánchez
Publikováno v:
Zaguán. Repositorio Digital de la Universidad de Zaragoza
instname
CONICET Digital (CONICET)
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
Journal of Food Composition and Analysis
instname
CONICET Digital (CONICET)
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
Journal of Food Composition and Analysis
Highlights • Dietary energy assessment does not require matching foods in cooked form. • Macronutrient dietary assessment does not require matching foods in cooked form. • Vitamin and mineral dietary assessment requires matching foods in cooked
Publikováno v:
Journal of Food Composition and Analysis
Highlights • 38 of 90 food composition tables reviewed report total vitamin A values poorly. • Only 9 tables provide total vitamin A values expressed in both RE and RAE. • 25 tables provide enough information to calculate total vitamin A in RE
Publikováno v:
The Journal of Nutrition
Background Where families eat together from a common dish, the shared meal must be nutrient dense enough in each nutrient to meet the needs of the highest-need member. Objectives This study aimed to develop an aggregate household nutrient requirement
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.