Zobrazeno 1 - 10
of 57
pro vyhledávání: '"Hounhouigan, DJ"'
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 12, No 18 (2013)
This study aimed to assess the microbiological contamination and quality of tchachanga, a roasted meat braised product processed at traditional scale in Benin, West Africa. A survey was performed to collect samples of tchachanga and data related to h
Publikováno v:
International Journal of Biological and Chemical Sciences; Vol 8, No 3 (2014); 1030-1038
L’ananas est la principale culture fruitière au Sud-Bénin, particulièrement dans le département de l'Atlantique qui offre de l’emploi aux agriculteurs et à un nombre important de femmes. On note une variabilité des itinéraires techniques t
Publikováno v:
Journal of Applied Biosciences; Vol 75 (2014); 6239-6249
Objectif : La présente étude a pour objectif de déterminer quelques caractéristiques physiques et la composition chimique des graines de Parkia biglobosa (néré) collectées sur des arbres de six communes comportant les parcs les plus représent
Autor:
Sossa-Vihotogbé, CNA, Akissoe, NH, Anihouvi, VB, Ahohuendo, BC, Ahanchede, A, Hounhouigan, DJ
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition and Development; Vol 13, No 5 (2013); 8293-8312
Leafy vegetables are an excellent source of bioactive factors, traditionally used as important medical ingredients. Recently, some leafy vegetables are domesticated without the use of fertilizer, as well as the assessment of the effect of fertilizer
Autor:
Eteka, AC, Ahohuendo, BC, Ahoton, EL, Kakpo, FN, Dansi, A, Ahanchede, A, Hounhouigan, DJ, Vodouhe, RS, Sanni, A
Publikováno v:
International Journal of Biological and Chemical Sciences; Vol 6, No 2 (2012); 799-807
Sesamum radiatum est un légume feuille traditionnel de cueillette très consommé au Bénin. La culture de l’espèce nécessite la mise au point de technique de production adaptée. La présente étude vise à déterminer la technique de plantatio
Publikováno v:
International Journal of Biological and Chemical Sciences; Vol 4, No 5 (2010)
Cowpea is an important leguminous crop in Benin. Practices such as farming and storage conditions may influence the production yield and the grain quality. In this study, pre- and post-harvest practices ofcowpea were analysed in relation to the quali
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.