Zobrazeno 1 - 10
of 584
pro vyhledávání: '"Hough, G."'
Autor:
Levin, J., Döhrmann, S., Dedeic, N., Almaguer, A., Zuill, D., Abelovski, E., Fortier, J., Zhao, Q., Hernandez, M., Amundson, K., Moniz, M., Chen, H., Panickar, D., Lam, T., Brady, T., Borchardt, A., Cole, J.N., Hough, G., Locke, J.B., Tari, L.W.
Publikováno v:
In Immuno-Oncology and Technology December 2023 20 Supplement
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science November 2015 98(11):7544-7551
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hough, G. W.
Publikováno v:
Science, 1903 Jan . 17(420), 81-93.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/1630487
Publikováno v:
In Food Chemistry 2002 76(4):423-430
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
LÓPEZ OSORNIO, M.M.1 (AUTHOR), HOUGH, G.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Sensory Studies. Jul2010 Supplement, Vol. 25, p1-17. 17p.
Autor:
Leigh, D. A., Hough, G. W.
Publikováno v:
The British Medical Journal, 1980 Aug . 281(6239), 541-542.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/25441065
Autor:
HOUGH, G. G.
Publikováno v:
Journal of the Malayan Branch of the Royal Asiatic Society, 1940 Aug 01. 182 (137), 46-48.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/41559954
Autor:
Hough, G. G.
Publikováno v:
Journal of the Malayan Branch of the Royal Asiatic Society, 1933 Dec 01. 112 (117), 166-170.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/41559810