Zobrazeno 1 - 10
of 101
pro vyhledávání: '"Hou Yanru"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 18, Pp 242-249 (2024)
Signal transducer and activator of transcription 3 (STAT3) exists in the cytoplasm, nucleus, mitochondria, and mitochondria associated endoplasmic reticulum membranes, which is a signal transduction protein involved in various physiological processes
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/66f49ffa9911468dbba5f57e28c9e071
Autor:
ZHAO Wenxiu, DU Rui, LUO Ruiming, YUAN Hong, YANG Dongsong, HOU Yanru, ZHANG Changyan, LUO Yulong
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 16, Pp 284-293 (2024)
Postmortem muscle is highly susceptible to oxidative conditions, thus leading to deterioration of meat quality in terms of tenderness, color, and water-holding capacity (WHC). Therefore, the regulation of the oxidation mechanism is a major concern in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/07879195083b4af8a245ead37bc15746
Autor:
Zhuang, Jiao, Hou, Yanru, Wang, Yuanyuan, Gao, Yan, Chen, Yanhui, Qi, Jin, Li, Puyu, Bian, Yongxia, Ju, Ning
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2 December 2024 425
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 8, Pp 331-341 (2024)
Mutton is a high-quality meat with high nutritional value. However, the typical species-specific flavor (odor) of mutton affects its quality and limits its consumer acceptance. Studies have shown that the major substances that cause mutton odor are 4
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3d3466a2713c41cda8f29ff12490178c
Publikováno v:
In Food Research International November 2023 173 Part 1
Publikováno v:
In Food Bioscience April 2023 52
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Gynecology and Obstetrics Clinical Medicine December 2021 1(4):205-210
Publikováno v:
In Poultry Science July 2021 100(7)