Zobrazeno 1 - 10
of 81
pro vyhledávání: '"Hou CW"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hou CW; Department of Biotechnology and Pharmaceutical Technology, Yuanpei University of Medical Technology, N0. 306, Yuanpei Street, Hsinchu City, Taiwan., Zhao BY; Department of Biotechnology and Pharmaceutical Technology, Yuanpei University of Medical Technology, N0. 306, Yuanpei Street, Hsinchu City, Taiwan., Liu SL; Department of Food Science and Technology, Hungkuang University, No. 1018, Section 6, Taiwan Boulevard, Shalu District, Taichung City, Taiwan.; Department of Nutrition, China Medical University, No. 100, Section 1, Jingmao Road, Beitun District, Taichung City, Taiwan.; Department of Food Science and Biotechnology, National Chung Hsing University, 145 Xingda Road, South District, Taichung City, Taiwan.; Department of Food Nutrition and Health Biotechnology, Asia University, 500 Lioufeng Road, Wufeng District, Taichung City, Taiwan., Chen YS; Department of Food Science and Technology, Hungkuang University, No. 1018, Section 6, Taiwan Boulevard, Shalu District, Taichung City, Taiwan.
Publikováno v:
Food technology and biotechnology [Food Technol Biotechnol] 2024 Sep; Vol. 62 (3), pp. 292-301.
Autor:
Wang J; Laboratory of Exercise Biochemistry, University of Taipei, Tianmu Campus, Taipei 11153, China; Department of Emergency Medicine, National Clinical Research Center for Geriatric Disorders, Xiangya Hospital, Central South University, Changsha 410008, China., Dewi L; Laboratory of Exercise Biochemistry, University of Taipei, Tianmu Campus, Taipei 11153, China; Department of Nutrition, Universitas Muhammadiyah Semarang, Semarang 50273, Indonesia., Peng Y; School of Sports Medicine and Rehabilitation, Beijing Sport University, Beijing 10084, China., Hou CW; Laboratory of Exercise Biochemistry, University of Taipei, Tianmu Campus, Taipei 11153, China., Song Y; Department of Emergency Medicine, National Clinical Research Center for Geriatric Disorders, Xiangya Hospital, Central South University, Changsha 410008, China. Electronic address: csuxysym@csu.edu.cn., Condello G; Department of Medicine and Surgery, University of Parma, Parma 43126, Italy.
Publikováno v:
Journal of sport and health science [J Sport Health Sci] 2024 Jul; Vol. 13 (4), pp. 499-508. Date of Electronic Publication: 2023 Dec 28.