Zobrazeno 1 - 10
of 54
pro vyhledávání: '"Hou, Zhigang"'
Autor:
Tian, Yangyang1 (AUTHOR), Hou, Zhigang1 (AUTHOR), Zhu, Guoying1 (AUTHOR), Zhang, Qianqian1 (AUTHOR), Zhu, Wutong1 (AUTHOR), Feng, Hao1 (AUTHOR), Pan, Weizhe1 (AUTHOR), Li, Qiang2 (AUTHOR), Ge, Rui1 (AUTHOR) jxaids@163.com, Chen, Zhongwen1 (AUTHOR) czw2007@sohu.com
Publikováno v:
BMC Public Health. 8/19/2024, Vol. 24 Issue 1, p1-11. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hou, ZhiGang, Cao, XinMin, Cao, Lili, Ling, GuoQing, Yu, ZhenYu, Pang, Ming, Yang, PeiZhou, Jiang, ShaoTong
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering September 2020 280
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lijun Pan, Shaotong Jiang, Hou Zhigang, Jingjing Xu, Hualin Wang, Zhen-Yu Yu, Zhi Zheng, Suwei Jiang, Xin-Min Cao
Publikováno v:
International Journal of Biological Macromolecules. 137:277-285
In this study, the octenylsuccinylated taro starches (OSTS) with different degree of substitution (DS, from 0.009 to 0.032) were prepared and their structural properties such as granule size, wettability and morphology were studied. The purpose of th
Autor:
Zhi Zheng, Lili Cao, Hou Zhigang, Zhao Yanyan, Shaotong Jiang, Shuizhong Luo, Min Pang, Xiang-Fang Hu, Li-Hua Pan
Publikováno v:
Food Chemistry. 276:209-217
Water-in-oil (W/O) emulsions with a discontinuous aqueous phase dispersed in a continuous camellia oil phase were prepared by using tea polyphenol palmitate (Tp-palmitate) particle as effective stabilizers and their properties were characterized by d
Autor:
Kh. B. Sultanov, Zhang Xiaoming, Xu Jin, Chen Liang, Jiang Xiao-Jun, Wang Jin-hu, Wang Jianfeng, Hou Zhigang, R. A. Salyamov, I. M. Asfandiyarov, Wang Guomin, B. Khafizov, Zeng Xianqun, Sh. A. Ehgamberdiev, Ge Liang, Zhang Zhi-Yong
Publikováno v:
Applied Solar Energy. 54:220-223
The features of designing, creating, and operating a solar photoelectric power station (PhEPS) for a 10 kW high-altitude observatory Maidanak (Uzbekistan Academy of Sciences) introduced into operation in 2016 to secure continuous and efficient operat