Zobrazeno 1 - 10
of 91
pro vyhledávání: '"Hou, Yanru"'
Autor:
ZHAO Wenxiu, DU Rui, LUO Ruiming, YUAN Hong, YANG Dongsong, HOU Yanru, ZHANG Changyan, LUO Yulong
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 16, Pp 284-293 (2024)
Postmortem muscle is highly susceptible to oxidative conditions, thus leading to deterioration of meat quality in terms of tenderness, color, and water-holding capacity (WHC). Therefore, the regulation of the oxidation mechanism is a major concern in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/07879195083b4af8a245ead37bc15746
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 8, Pp 331-341 (2024)
Mutton is a high-quality meat with high nutritional value. However, the typical species-specific flavor (odor) of mutton affects its quality and limits its consumer acceptance. Studies have shown that the major substances that cause mutton odor are 4
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3d3466a2713c41cda8f29ff12490178c
Autor:
Zhuang, Jiao, Hou, Yanru, Wang, Yuanyuan, Gao, Yan, Chen, Yanhui, Qi, Jin, Li, Puyu, Bian, Yongxia, Ju, Ning
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2 December 2024 425
Autor:
Yang, Zhihao, Hou, Yanru, Zhang, Min, Hou, Puxin, Liu, Chang, Dou, Lu, Chen, Xiaoyu, Zhao, Lihua, Su, Lin, Jin, Ye
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 March 2024 437 Part 2
Publikováno v:
In Food Research International November 2023 173 Part 1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Bioscience April 2023 52
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Gynecology and Obstetrics Clinical Medicine December 2021 1(4):205-210
Autor:
Hou, Yanru1 (AUTHOR), Wang, Lu2 (AUTHOR), Li, Yian1 (AUTHOR), Ai, Jiajia1 (AUTHOR), Tian, Li1 (AUTHOR) tlhyrsci@126.com
Publikováno v:
Scientific Reports. 2/6/2023, Vol. 13 Issue 1, p1-10. 10p.