Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Hou, Liran"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 23, Pp 215-230 (2023)
The Maillard reaction during the production of brown sugar is critical to the color, flavor and functional characteristics of brown sugar, but it also produces substances potentially harmful to human health such as glyoxal (GO), methylglyoxal (MGO),
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/466a8273ff5f4928b69e44c745f116d7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhou, Kunfeng, Shen, Defeng, Li, Xiao, Chen, Yuhao, Hou, Liran, Zhang, Yishuai, Sha, Jingquan
Publikováno v:
In Talanta 1 March 2020 209
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Modern Food Science & Technology; 2023, Vol. 39 Issue 9, p175-186, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
RSC Advances; 2023, Vol. 13 Issue 1, p1-13, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.