Zobrazeno 1 - 10
of 118
pro vyhledávání: '"Hou, Gary G."'
Publikováno v:
In LWT 1 January 2024 191
Autor:
NIU Meng, HOU Gary G.
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 30, Iss 2, Pp 8-15 (2022)
The development of grain milling techniques promotes the progress of fine grain processing. However, long-term intake of refined flour products induces nutritional imbalance the incidence rate of hypertension, diabetes, and increasing cardiovascular
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7acca364580d4f6db145d2141cc5d909
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 March 2018 243:214-221
Publikováno v:
In Ultrasonics Sonochemistry March 2018 41:484-491
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 May 2017 223:16-24
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xu, Min1,2,3 (AUTHOR), Hou, Gary G.3,4 (AUTHOR) houpdx@msn.com, Ding, Junzhou5,6 (AUTHOR), Du, Xianfeng1 (AUTHOR) dxf@ahau.edu.cn
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Dec2020, Vol. 44 Issue 12, p1-13. 13p.
Comparing fermentation gas production between wheat and apple sourdough starters using the Risograph
Autor:
Hou, Gary G., Hsu, Ya-Hsuan
Publikováno v:
In Food Bioscience September 2013 3:75-81
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.