Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Hotrum, N.E."'
Publikováno v:
In Journal of Colloid And Interface Science 1 March 2002 247(1):125-131
Publikováno v:
Food Colloids. Interactions, Microstructure and Processing, Harrogate, UK, 18-04-2004 t/m 21-04-2004. Cambridge UK: Royal Society of Chemistry
Food Colloids. Interactions, Microstructure and Processing, Harrogate, UK, 18-04-2004 t/m 21-04-2004
Food Colloids. Interactions, Microstructure and Processing, Harrogate, UK, 18-04-2004 t/m 21-04-2004
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::73c21942b9ad31b0631d60a52e79bbeb
https://research.wur.nl/en/publications/proposing-a-relationship-between-the-spreading-coefficient-and-th
https://research.wur.nl/en/publications/proposing-a-relationship-between-the-spreading-coefficient-and-th
Autor:
Hotrum, N.E.
Keywords:emulsion, spreading coefficient, surface tension, emulsifier, whipped cream, dairy foam, partial coalescenceIn this thesis, the interaction between emulsion droplets and expanding air/water interfaces was investigated. The objective was to d
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::211d6be4642a4a1ec48ccfbd1c2e2050
https://research.wur.nl/en/publications/emulsion-droplet-spreading-at-airwater-interfaces-mechanisms-and-
https://research.wur.nl/en/publications/emulsion-droplet-spreading-at-airwater-interfaces-mechanisms-and-
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.