Zobrazeno 1 - 10
of 25 232
pro vyhledávání: '"Hot-air drying"'
Publikováno v:
Transactions of the Chinese Society of Agricultural Engineering. Dec2024, Vol. 40 Issue 23, p332-341. 10p.
Autor:
Xuan, Xiao-Ting1 (AUTHOR), Yu, Ning2 (AUTHOR), Ding, Tian3 (AUTHOR), Shang, Hai-Tao1 (AUTHOR), Cui, Yan1 (AUTHOR), Lin, Xu-Dong1 (AUTHOR), Zhu, Lin1 (AUTHOR) zhulin0822@163.com
Publikováno v:
CyTA: Journal of Food. 2024, Vol. 22 Issue 1, p1-13. 13p.
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 22, Pp 150-157 (2024)
To study the effects of radio frequency-assisted hot air drying (RFHAD) on the quality of South American white shrimp (Penaeus vannamei), the RFHAD process based on the dielectric properties of the shrimp was optimized. The effects of radio frequency
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/32ffed520d5a430a90104faeb802b13b
Publikováno v:
Journal of Light Industry. Aug2024, Vol. 39 Issue 4, p1-8. 8p.
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 16, Pp 57-63 (2024)
To solve the problem of quality deterioration caused by easy browning in drying of yuba stick, yuba stick made from Jiusan yellow soybean, a specialty of northeast Heilongjiang, was used as the research object. Vacuum freeze drying (VFD) and hot air
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/091e99466d754035a284494b3d7ddff9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 22, Iss 1 (2024)
The influence of radio frequency-assisted hot air drying (RFHAD) on the drying kinetics, product quality and composition of Pacific white shrimp was evaluated and compared with radio frequency drying (RFD) and hot air drying (HAD). The results demons
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ae0f458f14be4436afdff0b6fe6a0614