Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Hosseinpour, Arash"'
Autor:
Bozorgmehri, Shahriar, Salimi, Mohsen, Rahimi Takami, Daryoush Azarm Mehdi, Khalaj, Mohammad, Morteza Hosseinpour, Arash Haghparast Kashani, Golmohammad, Mohammad
Publikováno v:
Hydrogen, Fuel Cell & Energy Storage; Dec2024, Vol. 11 Issue 4, p247-258, 12p
Autor:
Hosseinpour, Arash
Design is one of the most important stages in product development. Product design has experienced significant changes from concentrating on cost and performance to combining economic, environmental and societal considerations in design process. Susta
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/1993/23225
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hosseinpour, Arash, Ilhan, Emre, Özkan, Güller, Öztürk, Halil İbrahim, Haliloglu, Kamil, Cinisli, Kağan Tolga
Publikováno v:
Journal of Plant Biochemistry & Biotechnology; Dec2022, Vol. 31 Issue 4, p751-764, 14p
Autor:
Hosseinpour, Arash1 arash.hosseinpour3@gmail.com, Kordlouie, Hamid Reza2
Publikováno v:
International Journal of Management, Accounting & Economics. Jan2018, Vol. 5 Issue 1, p10-27. 18p.
Publikováno v:
Volume: 44, Issue: 4 417-427
Turkish Journal of Agriculture and Forestry
Turkish Journal of Agriculture and Forestry
In this study, genetic diversity among 71 bean genotypes (41 pinto beans and 30 fresh bean genotypes) and 4 commercial cultivars (Aleyna, Gina, Perolar, and Serra) commonly grown at Erzincan province in Turkey were investigated. The iPBS (inter-prime
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::ba849afb44d8012c49d5f3023278186b
https://dergipark.org.tr/tr/pub/tbtkagriculture/issue/60279/941598
https://dergipark.org.tr/tr/pub/tbtkagriculture/issue/60279/941598
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Volume: 51, Issue: 3 219-227
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
The process of Nokhodchi (roasted chickpea) production includes raw chickpea preparation, First Heat Treatment (FHT), Second Heat Treatment (SHT), Moisture Treatment (MT) and Dehulling and Roasting Treatment (DRT) , respectively. In this study; Time-
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::7705dfe9041da440593bba3c04ba8647
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ataunizfd/issue/56689/629674
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ataunizfd/issue/56689/629674