Zobrazeno 1 - 10
of 282
pro vyhledávání: '"Hosseininejad S"'
Autor:
Hosseininejad S; Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos-Food UPV, Universitat Politècnica de València, Camino de Vera, s/n, 46022 Valencia, Spain., Moraga G; Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos-Food UPV, Universitat Politècnica de València, Camino de Vera, s/n, 46022 Valencia, Spain., Hernando I; Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos-Food UPV, Universitat Politècnica de València, Camino de Vera, s/n, 46022 Valencia, Spain.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2024 Nov 22; Vol. 13 (23). Date of Electronic Publication: 2024 Nov 22.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Helminthologia, Vol 51, Iss 1, Pp 46-52 (2014)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/44a165c3a6a94a9d916af1829bb2326d
Publikováno v:
In Chemical Engineering Research and Design June 2012 90(6):825-833
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fallah Mohammadi Z, Tjeerd W. Boonstra, M. Yaserifar, Esmaiel Hosseininejad S, Kenneth Meijer, Paeen Afrakoti Ie
How does long-term training modify the neural control of walking? Here we investigate changes in kinematics and muscle synergies of the lower extremities in 10 soccer players and 10 non-athletes while they walked with eyes open or closed either overg
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::1badf071d17334e6cd6bdac92b1bb204
https://doi.org/10.1101/2021.01.21.427603
https://doi.org/10.1101/2021.01.21.427603
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Talleshi, Z.1, Hosseininejad, S. M.1 gorjim29@yahoo.com, Khatir, Goli1, Bozorghi, F.2, Heidari Gorji, A. M.3, Heidari Gorji, M. A.4
Publikováno v:
Nigerian Medical Journal. Mar/Apr2014, Vol. 55 Issue 2, p134-138. 5p.
Autor:
Hosseininejad S; Department of Food Science and Technology, Universitat Politècnica de València, Camino de Vera s/n, 46021 Valencia, Spain., Larrea V; Department of Food Science and Technology, Universitat Politècnica de València, Camino de Vera s/n, 46021 Valencia, Spain., Moraga G; Department of Food Science and Technology, Universitat Politècnica de València, Camino de Vera s/n, 46021 Valencia, Spain., Hernando I; Department of Food Science and Technology, Universitat Politècnica de València, Camino de Vera s/n, 46021 Valencia, Spain.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2022 Oct 25; Vol. 11 (21). Date of Electronic Publication: 2022 Oct 25.