Zobrazeno 1 - 10
of 91
pro vyhledávání: '"Hosseini, S.K."'
Autor:
Maheronnaghsh, M., Niktab, I., Enayati, S., Amoli, M.M., Hosseini, S.K., Tavakkoly-Bazzaz, J.
Publikováno v:
In Nutrition, Metabolism and Cardiovascular Diseases 9 April 2021 31(4):1137-1147
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jalili, Seyed Hassan, Salehi, H., Khanipour, A.A., Zareh Gashti, F., Fahim, A., Rahnema, M., Khodabandeh, F., Moradi, Y., Motalebi, A.A., Safafar, H., Hosseini, S.K.
By-products consist of more than half of the total weight of fish. Most part of these wastes made from connective tissue proteins that provide good potential to produce gelatin. Nowadays, consumers are more health conscious and have responded to the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______229::cd8789665792dbef5012d2a8e23d17db
https://hdl.handle.net/1834/13603
https://hdl.handle.net/1834/13603