Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Hosoda, Kouhei"'
Publikováno v:
新潟大学高等教育研究. 9:1-8
学生の野菜摂取不足の改善に向けて,簡便に調理できる乾燥野菜の利用が野菜摂取量の増加に繋がる良い方策ではないかと考えられる.本研究では,まず本学学生367名を対象に乾燥野菜
Publikováno v:
新潟大学農学部研究報告. 73:21-27
牛乳・乳製品は、カルシウムやたんぱく質の給源として健康の保持・増進に欠かせない食品である。本研究では、本学学生265名を対象に牛乳・乳製品の摂取状況や嗜好性、酪農体験の有
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hosoda, Kouhei, Yamaguchi, Tomoko
Publikováno v:
仁愛大学研究紀要. 人間生活学部篇. 10:17-25
This study aimed to investigate which parts of the content of the current education guidelines of the Japanese government are used when planning the dietary-related teaching plan/ teaching examplespublished by public institutions nationwide. We condu
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.