Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Hoseinkhani Saman"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Skin Research & Technology; May2021, Vol. 27 Issue 3, p376-384, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Food Biotechnology, Vol 3, Iss 1, Pp 15-23 (2016)
Low grade grape juice concentrate was used as carbon source for xanthan production. Significant factors affecting xanthan concentration, productivity and viscosity were investigated using Plackett-Burman Design. Based on the obtained results, carbon
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::304d07346511fe41af13786ea2b87676
https://zenodo.org/record/3727794
https://zenodo.org/record/3727794
Publikováno v:
Clinical Biochemistry. 44:S200-S201
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.