Zobrazeno 1 - 10
of 234
pro vyhledávání: '"Horvatovich, K."'
Autor:
Horvatovich, K., Bokor, S., Polgar, N., Kisfali, P., Hadarits, F., Jaromi, L., Csongei, V., Repasy, J., Molnar, D., Melegh, B.
Publikováno v:
In Diabetes and Metabolism November 2011 37(5):432-439
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bakhashab, Sherin1,2 (AUTHOR) sbakhashab@kau.edu.sa, Batarfi, Asma A1 (AUTHOR), Alhartani, Mahinar M3 (AUTHOR), Turki, Rola4 (AUTHOR), Mady, Wessam2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Biomarker Insights. 6/16/2024, p1-9. 9p.
Autor:
Szabó-Fodor J; MTA-KE Mycotoxins in the Food Chain Research Group, Kaposvár University, Kaposvár, Hungary., Bónai A; Faculty of Agricultural and Environmental Sciences, Kaposvár University, Hungary., Bóta B; MTA-KE Mycotoxins in the Food Chain Research Group., Szommerné Egyed L; Faculty of Agricultural and Environmental Sciences, Kaposvár University, Hungary; FINO FOOD Ltd., Lakatos F; FINO FOOD Ltd., Pápai G; Faculty of Agricultural and Environmental Sciences, Kaposvár University, Hungary., Zsolnai A; Faculty of Agricultural and Environmental Sciences, Kaposvár University, Hungary., Glávits R; Autopsy Ltd., Horvatovich K; Faculty of Agricultural and Environmental Sciences, Kaposvár University, Hungary., Kovács M; MTA-KE Mycotoxins in the Food Chain Research Group; Faculty of Agricultural and Environmental Sciences, Kaposvár University, Hungary.
Publikováno v:
Polish journal of microbiology [Pol J Microbiol] 2017 Dec 04; Vol. 66 (4), pp. 483-490.
Autor:
Kachlek M; 1 MTA-KE Mycotoxins in Food Chain Research Group , Guba S. u. 40, H-7400 Kaposvár , Hungary., Szabó-Fodor J; 1 MTA-KE Mycotoxins in Food Chain Research Group , Guba S. u. 40, H-7400 Kaposvár , Hungary., Blochné Bodnár Z; 2 Faculty of Agricultural and Environmental Sciences, Kaposvár University , Kaposvár , Hungary., Horvatovich K; 2 Faculty of Agricultural and Environmental Sciences, Kaposvár University , Kaposvár , Hungary., Kovács M; 1 MTA-KE Mycotoxins in Food Chain Research Group , Guba S. u. 40, H-7400 Kaposvár , Hungary.; 2 Faculty of Agricultural and Environmental Sciences, Kaposvár University , Kaposvár , Hungary.
Publikováno v:
Acta veterinaria Hungarica [Acta Vet Hung] 2017 Sep; Vol. 65 (3), pp. 340-353.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hafner, D., Szabó, A., D’Costa, L., Szabó-Fodor, J., Tornyos, G., Blochné Bodnár, Zs., Ölbeiné Horvatovich, K., Baloghné Zándoki, E., Bóta, B., Kovács, M.
Publikováno v:
World Mycotoxin Journal; January 2016, Vol. 9 Issue: 4 p613-622, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.