Zobrazeno 1 - 10
of 161
pro vyhledávání: '"Horvath, Philippe"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology. 13
Lactococcus lactis and Lactococcus cremoris compose commercial starter cultures widely used for industrial dairy fermentations. Some lactococcal strains may produce exopolysaccharides (EPS), which have technological applications, including texture pr
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2012 Sep . 109(39), 15539-15540.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/41763269
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Horvath, Philippe, Barrangou, Rodolphe
Publikováno v:
Science, 2010 Jan 01. 327(5962), 167-170.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/40508808
Autor:
Barrangou, Rodolphe, Fremaux, Christophe, Deveau, Hélène, Richards, Melissa, Boyaval, Patrick, Moineau, Sylvain, Romero, Dennis A., Horvath, Philippe
Publikováno v:
Science, 2007 Mar . 315(5819), 1709-1712.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/20035854
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.