Zobrazeno 1 - 10
of 2 359
pro vyhledávání: '"Hortense P"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Baghdad Science Journal, Vol 7, Iss 1 (2024)
The experiment was carried out to study the effect of two concentrations of NPK 0.25 and 0.50g/kg soil on some physiological characters of Petroselinum hortense. The results showed increased dry weight, absolute growth rate (AGR) relative growth r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/11ec3b69e23b44328a620684e0bb198f
Autor:
Michele Paolo
Publikováno v:
Finzioni, Vol 2, Iss 4, Pp 95-108 (2023)
The literature by Paolo Zanotti, starting from the three novels published so far, shows some constants. One of these is the presence of a female figure – a teenager, or a nymphet - at the heart of the story, being the core out of which the adventur
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3cd615951ef34c7d8635da8c447945bc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Červenski Janko F., Zec Srđan D., Kiprovski Biljana M., Danojević Dario Đ., Tamindžić Gordana M., Ignjatov Maja V., Miljaković Dragana Đ.
Publikováno v:
Journal of Agricultural Sciences (Belgrade), Vol 69, Iss 3, Pp 271-286 (2024)
Through the chemical-technological analysis of (technologically) mature spring pea genotypes, we examined the following traits: moisture content, ash, oil, total nitrogen, protein, total sugars, starch, cellulose, and content of total soluble solids
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/834d288a1acd43008ca704703452b93f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.