Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Horstmann, Stefan"'
Autor:
Klemmer, Jan H., Horstmann, Stefan Albert, Patnaik, Nikhil, Ludden, Cordelia, Burton Jr., Cordell, Powers, Carson, Massacci, Fabio, Rahman, Akond, Votipka, Daniel, Lipford, Heather Richter, Rashid, Awais, Naiakshina, Alena, Fahl, Sascha
Following the recent release of AI assistants, such as OpenAI's ChatGPT and GitHub Copilot, the software industry quickly utilized these tools for software development tasks, e.g., generating code or consulting AI for advice. While recent research ha
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2405.06371
Do you really code? Designing and Evaluating Screening Questions for Online Surveys with Programmers
Recruiting professional programmers in sufficient numbers for research studies can be challenging because they often cannot spare the time, or due to their geographical distribution and potentially the cost involved. Online platforms such as Clickwor
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2103.04429
Autor:
Horstmann, Stefan W.
The interest in gluten-free products has increased drastically over the past decades. This is the result of advanced detection methods for gluten-related disorders and the lifestyle choices of consumers. Gluten plays a key role in the production of b
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1535::ff74f3c33454a629092a389559dc522b
https://hdl.handle.net/10468/7356
https://hdl.handle.net/10468/7356
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods; 2017, Vol. 6 Issue 4, p29, 21p
Publikováno v:
Annual Review of Food Science & Technology; 2017, Vol. 8, p75-96, 19p