Zobrazeno 1 - 10
of 224
pro vyhledávání: '"Horsfall, D."'
Publikováno v:
In Social Science & Medicine January 2015 124:356-363
Publikováno v:
In Food Chemistry 2006 97(3):490-497
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hanefeld, J., Veary, J., Lunt, N., Testa, A., Lynch, C., Zimmerman, C., Siriwardhana, C., Horsfall, D., Duclos, D., Walls, H., Hunter Adams, J., Blanchett, K., O'Donald, K, Prabhash Wickramage, K., Vanyoro, K., Ghilardi, L., Modesinyane, M., Kamndaya, M., Howard, N., Mcgrath, N., Smith, R., Bell, S., Makandwa, T.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______348::adf61cea8f25685bea1c3775653ca8d7
https://eprints.soton.ac.uk/411636/
https://eprints.soton.ac.uk/411636/
Autor:
MEPBA, HORSFALL. D.1 mepba12002@yahoo.co.uk, EBOH, LUCY2, EKO, CHRISTIANAH B.2, UKPABI, UKPABI J.3
Publikováno v:
Journal of Food Quality. Aug2009, Vol. 32 Issue 4, p522-537. 16p. 1 Diagram, 4 Charts, 1 Graph.
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition and Development; Vol 7, No 1 (2007)
The feasibility of partially replacing wheat flour with plantain flour in bread and biscuit making were investigated. Matured plantains (Musa paradisiaca) were pulped, blanched, dehydrated and pulverized. The wheat flour (WF) was substituted by plant
Publikováno v:
Journal of Food Quality. 32:522-537
The composition and pasting properties of starches from two cocoyam cultivars were evaluated and compared with cassava starch. The starch, amylose and amylopectin contents of Xanthosoma and Colocasia cultivars ranged from 79.2 to 79.8%, 23.3–23.6%,
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.