Zobrazeno 1 - 10
of 77
pro vyhledávání: '"Hornez, J. P."'
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2000 55(1):53-61
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nola, M., Eheth, J. S., Nougang, M. E., Moungang, M.L., Noah Ewoti, O.V., Krier, F., Chihib, N.E., Servais, Pierre, Hornez, J.-P., Njine, Thomas
Publikováno v:
Water SA; Vol 38, No 5 (2012); 737-746
Water SA, Volume: 38, Issue: 5, Pages: 737-746, Published: 2012
Water SA, 38 (5
Water SA, Volume: 38, Issue: 5, Pages: 737-746, Published: 2012
Water SA, 38 (5
The main purpose of this investigation was to assess, in situ, the hourly abundance dynamics of enterobacteria and total heterotrophic aerobic bacteria (THAB), over a daily period, in 3 wells in Yaounde region, Cameroon. Sampling was done weekly, for
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.