Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"Hops (Humulus lupulus L.)"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lorenzo Lamberti, Luisa Boffa, Giorgio Grillo, Stefano Concari, Francesca Cavani, Giancarlo Cravotto
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 8, p 1716 (2023)
The inflorescences of Humulus lupulus L. are the most valuable ingredient in the brewing industry. Only female cones are used as their bitterness and aroma, much associated with beer, are granted by the production of resins and essential oils, respec
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5ed40bbe7d974a929428f5ea650d0b36
Autor:
Lorenzo Lamberti, Giorgio Grillo, Lorenzo Gallina, Diego Carnaroglio, Farid Chemat, Giancarlo Cravotto
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 11, p 2726 (2021)
Interest in essential oils has consistently increased in recent years. Essential oils have a large variety of applications in multiple fields, including in the food, cosmetics and pharmaceutical industries. The volatile fraction (VF) in hops (Humulus
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a20f01d6afea43cf96c7111a9b022564
Autor:
Alexandr Mikyška, Marie Jurková
Publikováno v:
Kvasný průmysl, Vol 65, Iss 6, Pp 178–185-178–185 (2019)
Many studies have confirmed hops (Humulus lupulus L.) as the source of a number of physiologically active polyphenols, important for both brewing and potentially pharmaceutical purposes. The three-year screening of polyphenols and 23 free phenolics p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4ac93e3ed8ff452bb362d0294e52e47b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Kvasný průmysl, Vol 59, Iss 10, Pp 296-305 (2013)
Late Saaz hop variety, registered in 2010, was bred in order to produce a higher yield of min . 2t/ha whilst maintaining the brewer quality of the Saaz variety . Genetically, Late Saaz belongs to a group of European aroma varieties . The content and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1e114ff4ed5247008e8b025f0829bc6e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marie Jurková, Alexandr Mikyška
Publikováno v:
Kvasný průmysl, Vol 65, Iss 6, Pp 178–185-178–185 (2019)
Many studies have confirmed hops (Humulus lupulus L.) as the source of a number of physiologically active polyphenols, important for both brewing and potentially pharmaceutical purposes. The three-year screening of polyphenols and 23 free phenolics p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.